Klasslärare till Solberga by Grundsärskola

Är DU den lärare vi söker?
Solberga by är en idéburen verksamhet som erbjuder en helhetslösning med grundsärskola och LSS-boenden för barn och ungdomar i åldrarna 6-17 år. Våra elever utgörs av både grundsärskole- och träningsskoleelever och undervisningsformerna bygger på waldorfpedagogiken.

Beskrivning av tjänsten: Som klasslärare hos oss får du en kreativ och utvecklande uppgift i en fin miljö. Vi söker Dig som brinner för att anpassa waldorfskolans kursplan så att den passar för eleverna i de yngre åldrarna på en tidig utvecklingsnivå i träningsskolan. Du skall leda undervisningen i olika ämnesområden som kommunikation, motorik och estetik, i samarbete med ämneslärare. Du får stöd av elevassistenter som du också förväntas att vägleda i det pedagogiska arbetet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med 6 månaders provtjänstgöring.

Kvalifikationer: Vi söker Dig som har adekvat lärarutbildning och vi ser gärna att du har en påbyggnadsutbildning som speciallärare med inriktning mot särskolan. Du kan även ha en waldorflärarutbildning. Då tjänsten främst riktar sig till elever i träningsskolan ser vi att du behärskar tydliggörande pedagogik och AKK som verktyg i det pedagogiska arbetet.

Tillträde: Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.
Närmare upplysningar om tjänsten kan lämnas av rektor Örjan Liebendörfer:

tel. 0725-61 7762

E-post: orjan@solbergaby.se

Eller av läraren Kim Parling 076-876 25 60

Besök oss gärna på hemsidan : www.solbergaby.se

Örjan Liebendörfer
Rektor, Solberga by
E-post: orjan@solbergaby.se
Telefon: 08-55153847

© 2015-2019 Värna