Medarbetare till Mikaelgården (HVB/LSS), hösten 2017

Medarbetare till Mikaelgården (HVB/LSS), hösten 2017

Mikaelgården söker ett flertal medarbetare till sina elevhem inom både HVB och LSS, för barn och ungdomar, 7-17 år. Det finns behov av timvikarier och vi har både längre och kortare vikariat för föräldraledighet och sjukdom som kan gå över till en tillsvidareanställning.

På Mikaelgården samverkar den vackra omgivningen, den sociala miljön och de pedagogiska insatserna som en helhet för att ge barnet en god chans till utveckling. Vi arbetar utifrån en antroposofisk värdegrund med läkepedagogisk och socialterapeutisk inriktning.

Vi erbjuder en terapeutisk miljö för barn som behöver mer än tillfälliga punktinsatser. Eleverna  uppvisar ett brett spektrum av olika psykiska och sociala funktionsnedsättningar. Vanligt förekommande diagnoser är ADD, ADHD, Autismspektrumtillstånd, Trots- och Tourettes syndrom, vilket innebär att de ibland kan vara utagerande.

Som medarbetare erbjuds du ett givande arbete i en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Du får goda möjligheter till fortlöpande kompetensutveckling om neuropsykiatriska diagnoser och läkepedagogik. Det är ett rikt och ansvarsfullt arbete med många spännande utmaningar, där det är av stor vikt att ha en god allians med barnet utifrån en professionell hållning.

Vi söker dig med adekvat utbildning inom behandling och omsorg, t ex behandlingsassistent, socionom, beteendevetare eller likvärdig utbildning och/eller mångårig erfarenhet från socialt arbete med målgruppen. Meriterande är om du har läkepedagogisk eller socialterapeutisk utbildning och är van att arbeta med lågaffektivt bemötande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.

Arbetet passar dig som vill arbeta i team med dina arbetskamrater. Din erfarenhet och kompetens använder du på ett självständigt och målmedvetet sätt. Du har en stark drivkraft och engagemang för denna målgrupp och är en trygg och mogen person som vill fortsätta att utvecklas.

– Arbetstider: Rullande schema, dag, kväll och sovande journatt.
– B-körkort är önskvärt.
– Utdrag ur polisregister kommer att begäras före anställning.
– Vi tillämpar kollektivavtal.

Antagning och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan innehållande ett kort personligt brev, CV och en angivelse om vilken typ av tjänst du är intresserad av eller eventuella frågor mailas till:

es.ne1571871581dragl1571871581eakim1571871581@nozn1571871581oj.av1571871581e1571871581

Läs mer på www.mikaelgarden.se

© 2015-2019 Värna