Haganäs söker ny enhetsansvarig

Haganäs söker ny enhetsansvarig
Haganäs är en idéburen LSS-verksamhet som omfattar tre gruppbostäder, stödboende, daglig verksamhet samt ett rikt kulturliv. Verksamheten vilar på en antroposofisk värdegrund som inspirerar både inriktningen och utformningen av det dagliga socialterapeutiska arbetet. Vi är nu inne i en expansiv utvecklingsfas där vi fokuserar på utveckling av ledarskap och medarbetarskap för att möta marknadens allt högre krav.

Om du vill vara med och föra det arbetet framåt tillsammans med oss – blir vi glada för att få din ansökan.

För att läsa mer om oss gå in på www.haganas.se 

Tjänstebeskrivning
Som enhetsansvarig på Ugglebo är du ansvarig för driften av enheten. Detta innebär att du ska leda och fördela det dagliga arbetet i enlighet med vår värdegrund samt utifrån de mål som fastställts för enheten och våra boende. Du ansvarar för bland annat bemanning genom att ansvara för schemaläggning, håller i medarbetarkonferenser, coachar och stöttar medarbetarna i deras arbete men går också vid behov in i det dagliga arbetet i vården.

Utbildning
Lämplig utbildning för tjänsten är socialterapeut, socionom, sjuksköterska, beteendevetare, undersköterska, behandlingspedagog eller socialpedagog.

Körkort *B* erfordras.

Erfarenheter
Erfarenhet av att arbeta i ledande befattningar, arbetsledning, förmåga och ett stort intresse att hantera personalfrågor samt administrativa uppgifter.

Erfarenhet av arbete inom social omsorg eller annan kompetens som vi bedömer relevant för tjänsten.

Vi ser gärna att du är van att arbeta i Office samt med Quniyx (vårt schemaprogram)

Övriga meriter
Du har god förmåga att möta människor samt skapa förtroende och trygghet inom organisationen och gentemot våra boenden.

Det är viktigt att du som enhetsansvarig har lätt för att samarbeta då tjänsten förutsätter tätt samarbete med de övriga ansvariga för Haganäs boendeenheter samt med föreståndaren, som också är din närmaste chef.

Som enhetsansvarig är det viktigt att du delar vår värdegrund.

Personliga egenskaper
Ett bra administrativt sinne där du har ett övergripande synsätt på enheten och god förmåga att göra situationsanpassade prioriteringar där våra boende och de administrativa uppgifterna står i fokus. Att du som person ser möjligheter, är öppen för nytänkande och har förmåga att entusiasmera din arbetsgrupp.

Att du har hög social kompetens och har lätt att anpassa dig till yttre förutsättningar samt andra människor. Viktiga egenskaper är god kommunikationsförmåga, god förmåga att föra konstruktiva dialoger med medarbetare, kollegor och ledningen.

Erbjudande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.
Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Ansökningar innehållande CV, referenser och ett personligt brev skickas senast 2020-08-16 till:

Haganäs ekonomisk förening
Att. Martin Hallengren (HR-ansvarig)
Box 45
153 21 Järna

Vi föredrar att ansökan skickas per mail till:

 

© 2015-2019 Värna