Lediga platser i daglig verksamhet på Haganäs i Järna

Haganäs är en idéburen icke vinstdrivande LSS-verksamhet som omfattar tre gruppbostäder, stödboende, daglig verksamhet samt ett rikt kulturliv. Verksamheten vilar på en antroposofisk värdegrund som inspirerar både inriktningen och utformningen av det dagliga socialterapeutiska arbetet.
Dagverksamheten inom Haganäs ligger vackert inbäddat på två geografiskt skilda platser utanför Järna. Vi erbjuder olika arbetsområden för våra huvudpersoner såsom:

Köket där vi lagar mat till alla som arbetar dagtid. Det lagas och bakas från grunden av fina ekologiska råvaror. Matsalen som blir en självklar mötesplats för oss alla både till vardags och fest behöver skötas om och gestaltas allt efter årstid och ändamål.

Betong-TA form har som inriktning att skapa allt från krukor, vattentrappor till stora fat och grodor. I gjuteriprocessen ingår allt från att blanda bruk, skruva av och på bultar samt fylla formen, till att den färdiga hästen ska packas in och köras till ”parken” i Stockholm där allmänheten får glädje av att leka med – och klättra på den.

Trädgårdsarbete där arbetstagare och trädgårdsmästare tillsammans sköter om och gestaltar området. De har även tillgång till en lokal där de kan arbeta när de behöver skydd från väder och vind – och kanske olja in utemöblerna så de är fina till nästa säsong.

Borgs gård är vackert och sjönära beläget i det sörmländska landskapet en bit bortom Haganäs. På Borgs Gårds dagliga verksamhet är arbetsuppgifterna fokuserade på träverkstad (snickeri), vedhantering, samt skaparverkstad där fina saker produceras i bland annat ull.

Hör av er till Dana Marseille, föreståndare för daglig verksamhet vid intresse:

Mobil: +46 (0)70-818 37 87
Epost:

Haganäs Ek För
Box 45, 153 21 Järna
www.haganas.se

© 2015-2021 Värna