Nordiska fortbildningsdagar 2024

26-29 april
Kulturhuset i Ytterjärna
Årets tema
100-årsjubileum läkepedagogiska kursen Vår historia, vår vardag, vår framtid

MEDVERKANDE
Tony Dunderfelt
Har verkat som psykolog i Finland i över 40 år. Under den tiden har han varit ansvarig för den Allmänna linjen på Snellman-högskolan, där han fortfarande är anställd som timlärare. Tony är en av de mest lästa vetenskapsförfattarna i Finland med 25 titlar om bl.a. Människans levnadslopp, Personlighetsutveckling, fantasi för att skapa historier.

ut? Du kan träna dig tänka tankar som ger energi, mening och glädje. Och du kan träna dig att låta bli att tänka tankar som sänker dig. Varje människa kan påverka hur hon mår genom att välja sina tankar. Tänk om det ligger en nyckel till frihet och hälsa i insikten: Den känsla du känner är en vald känsla.

Trio Carron Danial Shariati, violin, har iranskt ursprung och är konsertmästare i Norrköpings symfoniorkester. Fred Lindberg är en av Sveriges unga toppcel-lister. Pianisten Pontus Carron en stjärnpianist med ett eldfängt och spännande spel. Trion är ny och har funnit varandra som spännande solister, nu formar de en triangel av hett musicerande. Musiken är färgstark; amerikansk, rysk, svensk och fransk.

Teater Imba Teater Imba startade med en enkel mening som lydde ”Vi borde leka någon dag”. Sedan dess har de valt att utgå från just lek, improvisation, humor och